What’s Up a divorțat de Simina! Ce detalii sumbre se ascund în relația celor doi

0

Cunoscutul cântăreț What’s Up a afirmat, luni după amiază, că a divorțat de Simina, după o căsnicie de trei ani. Această veste a uimit însă pe toată lumea, chiar dacă relația celor doi nu a fost tocmai una foarte fericită. Mai clar, în anul 2014, cei doi au fost scenariștii unui moment scandalos.

What’s Up și Simina s-au despărțit după nouă ani de relație, iar povestea de dragoste a celor doi a fost încojurată de discuții în contradictoriu sau chiar scandaluri. Unul dintre episoadele scandaloase s-a petrecut în urmă cu cinci ani, atunci când femeia îi era logodnică.

În acea zi, artistul pe numele lui real Marius Ivancea, ar fi bătut-o pe Simina pe stadă, conform presei de scandal de la acel moment.

Unul dintre paznicii localului a povestit pe larg cum s-a petrecut fapta.

„La ora 3:25 o doamnă a venit cu două persoane. Ea conducea maşina. Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit şi eu şi am folosit spray-ul din dotare„, afirma, la acea vreme, bărbatul reporterilor „Acces Direct”, conform Spynews.

”Au fost nouă ani frumoşi cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.