Wendy Madison Bauer, logodnica lui Luke Perry, vorbește pentru prima dată despre moartea actorului

0

Wendy Madison Bauer, logodnica lui Luke Perry, a vorbit pentru prima dată despre actorul cu care a avut o relație timp de aproape 12 ani și care a încetat din viață pe 4 martie, la vârsta de numai 52 de ani.

„Vreau să îmi exprim recunoștința pentru toată lumea, pentru valul de dragoste și susținere”, a declarat Wendy Madison Bauer, logodnica lui Luke Perry, pentru publicația People. „Poveștile nenumărate, emoționante, despre generozitatea și bunătatea lui Luke au fost o sursă extraordinară de consolare în aceste momente dificile. Ultimii 11 ani și jumătate pe care i-am petrecut alături de Luke au fost cei mai fericiți ani din viața mea și sunt recunoscătoare că am avut acest timp cu el. Vreau să le mai mulțumesc și copiilor lui, familiei și prietenilor pentru dragostea și susținerea lor. Am găsit confort unii în ceilalți și în faptul că viețile noastre au fost atinse de un bărbat extraordinar. Îi vom simți lipsa”.

Dacă Luke Perry și Wendy Madison Bauer s-ar fi căsătorit, ea ar fi fost cea de-a doua soție a actorului. Starul din serialele „Beverly Hills 90210” și „Riverdale” a mai fost căsătorit cu Rachel „Minnie” Sharp, dar au divorțat în 2003. Ei au și doi copii, un fiu, Jack, în vârstă de 21…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.