Wendy Madison Bauer, logodnica lui Luke Perry, declarație emoționantă

0

Wendy Madison Bauer și Luke Perry s-au cunoscut în urmă cu 11 ani și jumătate și de atunci au trăit ceea ce terapeuta numește „cei mai fericiţi ani”, conform ȘtirileProTv. Despre relația lor de cuplu se cunosc foarte puține lucruri, dar presa internațională a dezvăluit că cei doi îndrăgostiți plănuiau să se căsătorească, chiar înainte de moartea actorului. Ei au apărut pentru prima oară împreună pe covorul roşu de la GLAAD Media Awards în aprilie 2017.

Într-un interviu acordat revistei People, Baur a vorbit despre bărbatul pe care l-a iubit atât de mult și a mulțumit tuturor oamenilor pentru susținerea din această perioadă grea prin care a trecut: “Ultimii 11 ani şi jumătate alături de Luke au fost cei mai fericiţi ani din viaţa mea şi sunt extrem de recunoscătoare pentru tot timpul petrecut cu el. Vreau, de asemenea, să le mulţumesc copiilor lui, familiei şi prietenilor pentru toată dragostea şi sprijinul lor. Am găsit consolare unii în ceilalţi, dar şi în faptul că vieţile noastre au fost binecuvântate de acest om extraordinar. Ne va lipsi foarte mult“ a spus logodnica lui Luke Perry.

“Poveştile despre generozitatea lui Luke şi bunătatea sa au fost o sursă de lumină în această perioadă dificilă”, a mai adăugat Wendy Madison Bauer.

Luke Perry, actorul care l-a jucat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.