Vrei să lucrezi în industria modei? Iată care sunt mai bune școli de modă din România

0

Ești pasionată de modă și vrei să aprofundezi domeniul sau chiar să lucrezi în fashion business, dar nu dispui de prea multe finanțe?

Ei bine, poți începe cu o serie de cursuri specializate, chiar aici, în România. Oameni talentați, de la care să înveți meserie, vei găsi și aici, important este să te ții de treabă.

Dacă te atrage lumea modei, ești interesată de design vestimentar, stilism, fashion PR și tot ce ține de domeniul frumuseții și ai vrea să lucrezi alături de oameni creativi, te sfătuim să nu mai stai pe gânduri și să te apuci de treabă.

Dacă din varii motive, să zicem, nu ai mers în direcția asta de mic, și nu ai urmat un liceu, sau o facultate în domeniu, nu trebuie să-ți faci griji. Atunci când ești pasionat și serios, totul vine de la sine.

Întinse pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă, mai scumpe sau mai ieftine, cu frecvență lunară sau săptămânală, sigur vei găsi ceva pe placul tău, care să se potrivească și cu programul pe care îl ai.

Topul celor mai bune școli de modă din România

              1. ATELIERELE ILBAH – Atelierele ILBAH funcționează de la începutul lui 2012 în București, iar participanții la cursuri beneficiază de trei module de studii:

Design vestimentar – durată curs: 4 luni, trainerul cursului este Mirela Diaconu – designer vestimentar cu o importantă și relevantă experiență în domeniu, atât în țară, cât și în străinatate;

Proiectare vestimentară – durată  curs: 6 luni;

Stilism și consiliere vestimentară – durată  curs: 4 săptămâni;  Cele trei module formează împreună Atelierul Fashion Design, la absolvirea căruia cursantul obține un certificat de calificare în meseria Creator Proiectant îmbrăcăminte.

De luna aceasta Atelierele ILBAH au ajuns și la Cluj, unde vestul țării se poate perfecționa profesional în domeniul modei. Toate cursurile Atelierelor ILBAH sunt recunoscute…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.