„Vor urma niște surprize serioase”

0

Chiar dacă Alex Stremițeanu și Cristian Moldovan nu au experiență pe scenă, mentorul lor este convins că cei doi au resursele necesare pentru a surprinde în prima gală live din acest sezon.

„Dacă observați, tuturor le este tot una de noi. Nimănui nu îi pasă de noi, nu existăm practic aici, eu cred că vor urma niște surprize serioase. Pentru că varianta cea mai bună a lui Cristian este mult peste orice concurent de aici, iar în cazul lui Alex de asemenea. Variantele cele mai bune ale celorlalți, noi le-am văzut, acum să vedem ce se întâmplă în gale!”, a spus juratul Carlas Dreams.

Alexandru Stremițeanu a urcat anul acesta pentru a doua oară pe scena X Factor, după ce în ultimii patru ani a încercat să-și găsească o altă pasiune în afară de muzică: „Am încercat de toate, ospătar, casier, operator call-center, asistent vânzări, dar nu m-am regăsit în niciunul dintre aceste joburi. Tot muzica a rămas pasiunea mea și acum iau lecții de canto”.

Și Cristian Moldovan iubește muzica foarte mult după ce bunicul lui care a fost preot l-a îndrumat pe acest drum a fost. Carla s Dreams, cel care i-a devenit mentor în Bootcamp, a fost convins de talentul lui înainte de primul acord muzical.

„Dacă tu cu timbrul ăsta cânți prost, eu îmi tai ceva’. Iar după ce l-a auzit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.