Vloggerul Selly, mesaj pentru ministrul Educației

0

Într-un interviu acordat Digi 24, Selly a vorbit despre educația civică, materie ce se predă la gimnaziu și care ar trebui să pregătească tinerii pentru societatea democratică.

Am făcut educație civică în clasele primare și la gimnaziu. La gimnaziu am studiat pe un manual neactualizat după intrarea României în U.E. Profesoara ne spunea: învățați pentru capacitate! Nu în clasa a opta ar trebui să înveți despre ordonanțe de urgență, ci la liceu, când ești aproape de vot. Așa ar trebui să știi ce face un parlamentar, un ministru, un președinte. Ce este ordonanța de urgență, ce face Înalta Curte, ce face procurorul general, ce atribuții are președintele”, a declarat Selly.

Școala românească ar trebui să facă mai multe lucruri care să te pregătească pentru actualitate. De exemplu, școala nu te învață ce să faci cu banii. Niciodată nu ni s-a explicat nimic despre corupție. Nu am fost încurajați să criticăm. Protestul tinerilor neinformați, care ies și țipă, dar nu știu exact despre ce e vorba, nu cred că ajută. Acolo, școala trebuie să intervină”, a precizat vloggerul.

Selly, mesaj pentru ministrul Educației

De asemenea, tânărul a vorbit și despre ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, dar și despre respectul de care ar trebui să se bucure profesorii.

Sunt foarte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.