Vladimir Drăghia îl desfiinţează pe Ionuţ Jaguarul

0

„Noi nu judecăm oamenii în general. Am văzut primul sezon cap-coadă şi după ce am văzut finala nu mi-am făcut o părere foarte bună despre Ionuţ. El a plâns toată finala. Nu a fost o strategie bună’, a spus soţul Mădălinei Predoi despre Ionuţ Jaguarul.

„Având în vedere că a câştigat Vladimir, nu a fost strategia cea mai bună’, a completat Cirpian Silaşi, aflat şi el în platoul FanArena.

„Maică-mea mi-a povestit „Am o colegă la muncă, se tot uita la Exatlon şi bărbatul ei nu voia să se uite, dar fiind obligat, se uita şi el. Şi colega asta a ei tot dădea mesaje pentru mine. Şi ăsta spunea tot timpul „Hai să schimbăm’ şi vine finala şi, bineînţeles, se uită şi ăsta şi nu mai dădea nimeni mesaj. Şi la un moment dat, după ce se uită vreo 20 de minute şi îl vede pe Ionuţ plângând se enervează ăsta: „Dă telefonul că nu mai rezist. Nu ţin cu Vladimir, dar nu vreau să câştige celălalt’‘, a spus Vladimir că i-ar fi povestit mama lui.

„Plânge mult şi… nu… Frumos este când vezi un bărbat plângând pentru că un bărbat plânge rar’, a spus Vladimir Drăghia despre Ionuţ Jaguarul.

Citește și

VIDEO / Portret de țară. Copiii români își doresc jucării și milă pentru animalele străzii, tinerii vor dreptate și condiții să rămână în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.