Vladimir Drăghia a dezvăluit cum a reușit să o convingă pe fiica sa să renunțe la telefonul mobil

0

Creșterea copiilor poate fi un proces dificil, iar toți părinții știu acest lucru, inclusiv vedetele. Cu diferite probleme se luptă și Vladimir Drăghia, care postează des imagini cu fiica sa, Zora, dezvăluind mai detalii detalii despre modul în care a decis să își educe fiica.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au recunoscut că s-au folosit câteodată de telefonul mobil pentru a avea câteva clipe de liniște. Ei i-au permis Zorei, fiica lor, să se uite la diferite clipuri sau desene animate și, dacă la început era vorba de 20-30 de minute, ulterior a devenit tot mai greu să o convingă pe cea mică să renunțe la telefonul mobil.

Dependenţa de telefonul mobil este o problemă cu care se confruntă tot mai mulţi părinţi, aşa că Vladimir a decis să vorbeasca despre modul în care a reuşit să scape de acest obicei al fiicei sale.

 

View this post on Instagram

 

De două luni, de când am scăpat-o de el, mă țin să scriu despre Zora și telefonul mobil. Mă gândesc că poate ajută pe cineva care se află în situația în care eram noi. Ideea e că începuserăm să o lăsăm să se uite la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.