Vizante și Ștefan Bănică, peripeții pe platourile de filmare

0

Momentele amuzante și cele dificile nu lipsesc niciodată la filmările filmelor sau serialelor. Vizante și Ștefan Bănică au trecut de curând prin tot felul de situații, iar acum au povestit câteva dintre ele.

Există o scenă în care Ducu (n.n. interpretat de Marius Florea Vizante) și Orlando (n.n. interpretat de Ștefan Bănică) sunt bătuți măr, iar machiajul a durat câteva ore. De asemenea, în același episod, cei doi au luat un câine pe care au vrut să-l transforme într-unul mai blănos, așa că i-au lipit blană pe corp. Sărăcuțul câine se scutura de fiecare dată. În concluzie, secvența a durat foarte mult, rugându-ne la Dumnezeu și la câine să stea măcar cinci secunde cuminte ca să-l putem filma”, își amintește Ștefan Bănică amuzat.

Întotdeauna e greu să filmezi pe stradă, printre trecători. Pregătești totul cu mare atenție și fix când se strigă “Acțiune!” cineva se pune în fața camerei sau cere un autograf… Dai stop și… de la capăt o dată, de două ori, de… nouă!”, a adăugat Marius Florea Vizante.

Au fost și multe momente amuzante. Țin minte că filmam într-o dubă cu Ducu – Marius Florea Vizante și Ariciu, un alt personaj din serial, interpretat de Adrian Anghel, iar după scena filmată ne-am uitat pe monitor la ce filmaserăm și cred că am râs…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.