VIDEO: Tendințe în materie de nunți! | Radio Bucuresti FM – Radio Muzica Live Online

0

În emisiunea Lifestyle de duminica trecută, Dana Tacea a avut-o ca invitată pe Anca Tănase, fondator și designer al unui brand de încălțăminte pentru mirese.

Ce se mai poartă acum în materie de nunți?

Anca Tănase: Tinerii, viitorii miri se duc foarte mult înspre zona de personal. Am început să ne prindem că nunta este despre noi și atunci își doresc o petrecere mai restrânsă.

A scăzut numărul invitaților, vorbim de nunți în aer liber. Inclusiv în ținute se regăsește tendința de a te îndrepta spre natural, lejer, comod, frumos, elegant, însă în zona de petrecere relaxată. Astfel încât, să nu mai fie o corvoadă nici pregătirea, nici petrecerea în sine.

Referitor la rochia de mireasă, există și opțiuni în serie și opțiuni customizabile. Iar la cele customizabile beneficiezi de consultanța designerului. Adică, te poți duce în minte cu o rochie și să descoperi că te avantajează cu totul altă variantă. În plus, ei sunt mereu la curent cu tendințele și țin cont să se potrivească siluetei și personalității tale.

Încălțămintea unei mirese e la fel de importantă ca rochia. Pe tălpi sunt foarte mulți centri nervoși, dacă nu te simți bine în zona de încălțăminte s-ar putea să fii stresată. Poți să ai o rochie minunată și să nu te simți bine în pantofii respectivi și să îți strice seara.

Dacă nu porți tocuri de obicei, nu e recomandat să porți fix în ziua nunții.

Recomandat este ca talpa să se potrivească cu calapodul pe care ți l-ai ales. Să testezi cât mai multe variante, pentru că nu neapărat tocul este cel care face să fie comodă sau nu o pereche de pantofi cât curbura calapodului.

Toc de 10 cm sau de 7 cm?

Anca Tănase: Pentru o persoană care poartă tocuri de 10 cm de obicei, este un toc normal, este pantoful de birou, doar că are altă culoare. Un truc pe care îl poți folosi dacă vrei o astfel de înălțime și nu ești…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.