Victor Slav n-are nicio putere în fața fiicei lui. „Îl ia și face ce vrea, își pune ce vrea ea”

0

 

Ca mai toți copiii, și Sofia Natalia este atrasă de tehnologie. Deși are numai doi ani, fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu este atrasă de telefonul mobil.

Dezvăluirea a fost făcută de Victor Slav la emisiunea „Vulturii de noapte” pe care acesta o moderează la Kanal D alături d Cătălin Cazacu și de coregraful Bursucu.

„A mea are doi ani şi spune „Fon, vreau fon” şi ia telefonul şi face ce vrea, îşi pune ce vrea ea”, a povestit şi Victor Slav despre fiica pe care o are cu Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic. Însă, în ceea ce privește cheltuielile pentru creșterea și îngrijirea micuței, cea care contribuie cu mai mulți bani este Bianca Drăgușanu. Suma pe care Victor Slav o scoate lunar din buzunar pentru fiica lui este de 500 de euro.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.