Viața și moartea lui Sharon Tate

0

Odată cu apariția celui mai nou film al lui Quentin Tarantino, vei auzi foarte multe lucruri despre Sharon Tate și despre soarta ei nefericită. Până la urmă, Once Upon a Time in Hollywood nici măcar nu este primul film care se realizează având drept inspirație viața și moartea ei. Poate că nici acesta nu va fi cel mai special, dar dacă tot s-a ajuns aici, nu ți-ar strica să știi mai multe despre cine a fost Sharon Tate și ce s-a întâmplat cu ea.

S-a spus pe nedrept că lumea nu ar fi auzit niciodată despre Sharon Tate dacă aceasta nu s-ar fi căsătorit cu acum infamul regizor Roman Polanski și se prea poate să fie așa. La fel de bine, se poate ca Tate să fi trăit încă astăzi sau să fi găsit celebritatea în alt mod, fără el. Cert este că Sharon, tânăra actriță care a debutat în 1961 în filmul Barabbas, nu era lipsită nici de talent, nici de o anumită sensibilitate, și nici de o prezență telegenică de care are nevoie orice star.

Sharon Tate s-a născut la Dallas ca fiică a unui ofițer de carieră (ceea ce a însemnat că a călătorit întreaga copilărie și adolescență, urmându-și tatăl în misiuni) și a atras atenție prin înfățișare încă din cea mai fragedă pruncie – la doar șase luni câștiga chiar un concurs de frumusețe dedicat bebelușilor. Toate relocările datorate naturii meseriei tatălui ei, însă, și-au pus amprenta asupra personalității ei, căci Sharon nu și-a făcut nicicând prieteni apropiați și, ca atare, încrederea ei în sine a avut mereu de suferit. În cele din urmă, Sharon a ajuns să termine liceul în Italia, unde era detașat tatăl, iar între timp a tot participat la concursuri de frumusețe și a câștigat, la un moment dat, o fărâmă de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.