Vestea mare dată de Catrinel Sandu. „Și am spus DA”

0

 

Catrinel Sandu a divorțat în 2017 de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe. Vedeta și-a găsit liniștea alături de Steve, un american care are doi băieți și care este medic stomatolog. Blonda se înțelege perfect cu nou ei iubit, Steve Schroeter, alături de care este foarte fericită. Ba mai mult decât atât, se pare că cei doi și-au unit destinele.

Catrinel Sandu a postat, pe contul ei de socializare, o fotografie în care apare alături de partenerul ei de viață. Imaginea cu cei doi  este însoțită de un mesaj simplu: „Și am spus … DA?❤️”.

Admiratorii fostei vedete de televiziune s-ar grăbit să o felicite.
„Felicitări!”, „ce chestie… Mă bucur pentru tăria ta. parcă ieri suferea după soțul tău, iar azi spus DA altuia”, „Bravo ei că și-a refăcut viața’, „Casă de piatră, sănătate, fericire și mulți copii vă doresc”, „Să fiți fericiți”, „casă de piatră, omanei frumoși”, i-au transmis internauții lui Catrinel Sandu.

Citește și: EXCLUSIV/ Soția lui Ekeng vine de urgență România: „Oh, merde! Leșin de durere! Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru’. Naty lucrează ca asistent medical în Franța

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.