Vedetele care au recunoscut public că și-au înșelat partenerii

0

Când o celebritate trece printr-un astfel de scandal, echipa de PR încearcă să ofere o explicație și să păstreze intactă reputația vedetei respective.

Chiar și așa, aceste 12 celebrități au recunoscut public că au avut o aventură în timpul relației lor.

Kevin Hart și-a înșelat soția însărcinată

Kevin Hart a recunoscut pe contul său de Instagram și apoi într-un interviu că și-a înșelat soția însărcinată, Eniko Parrish. Hart a declarat într-un interviu pentru emisiunea radio The Breakfast Club: „Sper că ea are inimă să poată să mă ierte și să înțeleagă că a fost o greșeală enormă.”

Ryan Phillippe a avut o aventură cu o colegă de filmări

Ryan Phillipe a avut o aventură cu actrița Abbie Cornish, alături de care juca în filmul „StopLoss’. Acesta era căsătorit cu actrița Reese Witherspoon, alături de care are doi copii, Ava Elizabeth și Deacon. Acesta a declarat pentru publicația W Magazine: „Nu cred că cineva din afară poate provoca un divorț. Am avut dificultăți în relația mea și în mariajul meu, înainte de a o întâlni pe ea.”

Kris Jenner a recunoscut public infidelitatea sa

Kris Jenner a recunoscut într-un episod din „Keeping Up with the Kardashians” că a avut un iubit după ce se implicase deja în relația cu Robert Kardashian. „El m-a sărutat pe mine și eu l-am sărutat înapoi.. m-a făcut să mă simt tânără, atractivă”, a a scris Kris Jenner.

Aventura actriței Kristen Stewart a fost surprinsă de paparazzi

După ce au apărut pozele în care Kristen Stewart îl săruta pe regizorul Rupert Sanders, Stewart a dat publicității o declarație prin care își cerea scuze de la toată lumea pe care a rănit-o,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.