Vedetele au transmis mesaje de condoleanțe după moartea lui Mihai Constantinescu

0

Mihai Constantinescu a murit ieri, la vârsta de 73 ani, din cauza unui stop cardio-respirator. Artistul era internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca de aprope șase luni, el fiind în comă. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, doctorul Bogdan Oprița, a confirmat decesul artistului în jurul orei 19:00. În luna mai, Mihai Constantinescu a suferit două stopuri cardio-respiratorii.

Dispariția îndrăgitului artist i-a îndurerat atât de apropiații lui, cât și pe vedetele din România, care fie au lucrat cu el, fie au fost ajutate în carieră de către acesta. Simona Secrier, soția acestuia, a postat pe un cont de Facebook care poartă numele artistului un mesaj extrem de emoționant.

Printre persoanele publice care au ținut să transmită condoleanțe familiei, dar și să își amintească cu drag de momentele petrecute alături de artist se numără Andreea Bălan, Adela Popescu, Cătălin Măruță și Dan Negru.

„Am apărut prima oară la tv la vârstă 10 ani datorită lui Mihai Constantinescu care m-a remarcat la un spectacol pentru copii în Ploiești și în acea zi mi-a urat să devin o mare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.