Vedetele au împodobit brazii de Crăciun. Și Casa Albă e în sărbătoare

0

Brooke Shields e implicată în activitățile școlare ale fetelor sale, așa că înainte de a decora bradul de acasă, s-a apucat să-l împodobească pe cel din incinta școlii unde învață Rowan Francis și Grier Hammond. Actrița de 53 de ani a așezat în pom fundițe roz, inimioare și fulgi de zăpadă argintii, globuri roșii și păsări… tot roșii.

Jennifer Lopez are ajutoare de nădejde la împodobirea bradului: copiii ei, Maximilian și Emme, și una dintre fetele iubitului ei, jucătorul de baseball Alex Rodriguez. Vedeta de 49 de ani are în living un brad natural uriaș, pe care se pare că-l va decora exclusiv cu roșu. Ușor bizară e alegerea trandafirilor pe post de decorațiuni, dar, până la urmă, J.Lo a fost mereu mai… excentrică.

Și la Casa Albă s-a dat startul împodobirii brazilor, iar Melania Trump nu putea rata o ședință foto tematică. Prima Doamnă se poartă cu mănuși, la propriu, cu globurile fine, din sticlă, pe care le așază în pomii naturali ce împânzesc holurile reședinței prezidențiale din Washington.

Cântăreața Gwen Stefani n-a pierdut mult timp cu decorațiunilre – bradul ei are câteva globuri verzi și multe luminițe, însă a avut grijă să se îmbrace în ton cu sărbătorile. Se pare că e pregătită pentru venirea lui Moș Crăciun, deși mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.