Vedete care au cunoscut succesul mai târziu în viață

0

Dacă te gândeai că ești o persoană de succes dacă reușești să devii cunoscut până la vârsta de 30 de ani, aceste vedete îți demonstrează că lucrurile nu stau deloc așa.

Aceste legende de la Hollywood și nu numai demonstrează că trebuie să lupți mereu pentru ceea ce îți dorești, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

1. J.K. Rowling

J.K. Rowling este creatoarea lumii fantastice din Harry Potter, însă înainte să se bucure de succes, ea a trecut prin perioade dificile. Aceasta s-a luptat să își întrețină copiii după divorț, a suferit de depresie și, inițial, numeroase edituri au refuzat să îi publice cărțile. Prima carte din seria fenomen Harry Potter a fost publicată când ea avea 32 de ani, iar acum J.K. Rowling este autoarea a celei mai bine vândute serii de cărți din istorie.

2. Oprah Winfrey

Înainte ca Oprah să devină femeia faimoasă pe care o cunoaștem cu toții, ea prezenta știrile și a fost concediată pentru că a devenit prea emotivă. Acest lucru nu i-a afectat însă determinarea și a continuat să se lupte pentru a obține ceea ce își dorește. La 32 de ani a prezentat primul episod din The Oprah Winfrey Show, emisiunea care i-a adus succesul.

În prezent ea este una dintre cele mai bogate și influente femei din lume. Totodată, este cunoscută pentru cadourile pe care le-a oferit invitaților în emisiunea ei.

3. Martha Stewart

Martha Stewart este cunoscută pentru emisiunile ei și cărțile culinare, însă ea a atins acest nivel de succes la vârsta de 41 de ani, când i s-a publicat prima carte. A fost o antreprenoare de succes, însă a devenit cunoscută mai târziu. Totodată, Martha Stewart a fost nevoită să facă și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.