Vasile Muraru și-a făcut cadou un spectacol aniversar la Sala Palatului. Adună pe scenă actori și cântăreți | Monden, Vedete de la noi

0

 40 de ani de la debutul în cinematografie și tot atâția ani de succese reprezintă cariera marelui actor Vasile Muraru, cel care și-a legat numele de Teatrul de Revistă, dar și de teatrul, filmul și de divertismentul românesc.

Actorul își va sărbători longevitatea pe scena Sălii Palatului, în cadrul unui spectacol ce va avea loc pe data de 30 martie. Artiști ai scenei românești, interpreți de muzică ușoară și populară se vor reuni, cu această ocazie: Jean Paler, Alexandru Arșinel, Raoul, Simona Dinescu, Ion Paladi, Maria Constantin, Mioara Velicu și mulți alții.

„Sunt 40 de ani de film… De teatru sunt mult mai mulți. Am jucat înainte de a face facultatea, la Piatra Neamț, în 1974, în «Romeo și Julieta» și la teatrul George Bacovia în piesa «O noapte furtunoasă». Roluri în teatru și divertisment sunt sute… Anul acesta fac și 5 ani de cuplu cu Valentina Fătu. Pregătim un microrecital și alte surprize”, a declarat Vasiule Muraru pentru Libertatea.

 Forțat să facă pauză vocală

Aflat în pregătire cu acest spectacol aniversar, actorul a fost nevoit să facă o pauză vocală totală între repetiții, pentru câteva zile, după ce a rămas fără voce, din cauza unei răceli. Aceeași problemă a avut-o, recent, și colega sa de scenă, Valentina…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.