Valentine’s Day. Cele mai romantice filme la care să te uiți în acea seară

0

Urmează o sărbătoare populară, Valentines Day. Cele mai romantice filme sunt o soluție perfectă dacă alegeți să stați în casă în acea seară, așa că ți-am pregătit un top al preferatelor noastre.

Probabil ai văzut deja numeroase filme din această listă, însă sunt pelicule pe care merită să le revezi, fiind de cele mai multe povești emoționante, potrivite pentru această sărbătoare. Fie că iubești filmele vechi, fie le preferi pe cele noi, cu povești la fel de emoționante, ți-am pregătit o listă cu cele mai romantice filme, care îți vor trezi diferite stări și sentimente.

Valentines Day. Cele mai romantice filme la care să te uiți în acea seară:

1. When Harry Met Sally

Este dificil să mai spui ceva despre acest film, deoarece probabil cunoști deja povestea lui Rob Reiner și a Norei Ephron. Este probabil filmul preferat al tuturor în această zi și, de-a lungul timpului, a fost un film foarte apreciat. Schimbul de replici dintre Meg Ryan și Billy Crystal te va cuceri, iar acest film ar trebui cu siguranță să îl vezi și alături de partenerul tău.

2. Casablanca

Un film clasic care te va impresiona întotdeauna. Humphrey Bogart și Ingrid Bergman formează un cuplu iconic pe marele ecran, iar povestea lor
merită văzută de nenumărate ori. Rick, personajul interpretat de Humphrey, deține un bar în Casablanca, iar Ilsa (personajul lui Ingrid) revine întâmplător în viața lui după ce l-a parăsit fără motiv. Este o poveste emoționantă, cu un sacrificiu care îi crește impactul pe care îl are asupra celui care vede pentru prima dată acest film.

3. „Before Sunset’

„Before Sunset’ este continuarea poveștii din 1995, „Before Sunrise’. Urmărește-i pe Jesse și Celine…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.