Valentina Pelinel și Mihaela Borcea s-au împăcat

0

Surse apropiate spun  că cele două au îngropat practice securea războiului. Mai mult, femeia de afaceri s-a oferit să o ajute pe  Valentina Pelinel, cu sfaturi, în condițiile în care și ea are gemeni. „Cele două au o relație bună, iar cel mai fericit pare a fi Cristi, care ține la familie și la legăturile cordiale între persoanele din viața lui”, au dezvăluit prietenii, potrivit WowBiz.

Valentina Pelinel mai are puțin și devine din nou mămică. Blonda este însărcinată cu gemene. Zilele trecute, soția omului de afaceri Cristi Borcea a avut parte de o petrecere surpriză pentru gemenele pe care urmează să le aducă pe lume. Prietenele sale au fost cele care i-au organizat petrecerea, Valentina Pelinel fiind mai mult decât încântată. „O surpriză minunată din partea prietenelor mele, vă mulțumesc pentru un baby shower așa cum am visat pentru gemenele mele ????”, a spus fostul model.

Citește și

OPINIE | Fostul șef al SIE Claudiu Săftoiu, despre un efect de ricoșeu riscant: România – posibilă gazdă de contingente americane suplimentare și de focoase nucleare?

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.