Valentina Pelinel, mesaj emoționant de ziua lui Cristi Borcea | Româneşti, Vedete

0

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit anul trecut. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Milan, care va împlini 3 ani anul acesta, și urmează să devină din nou părinți, în luna martie, Valentina Pelinel, în vârstă de 38 de ani, fiind însărcinată cu gemene.

Valentina Pelinel a postat o fotografie de familie pe rețelele de socializare și alături a scris un mesaj emoționant pentru Cristi Borcea: „Unul lângă altul, faţă în faţă, mereu împreună, chiar şi în momentele cand totul părea pierdut. Uneori, viaţa bate filmul şi iubirea învinge. Iubitul meu, soţul meu, tatăl copiilor mei, partenerul şi prietenul meu, toţi în acelaşi om, pe care l-am ales şi pe care, înainte de a-l iubi, îl respect şi admir. La mulţi ani, iubirea mea!” 

 

View this post on Instagram

 

Unul langa altul, fata in fata, mereu impreuna, chiar si in momentele cand totul parea pierdut. Uneori, viata bate filmul si iubirea invinge. Iubitul meu, sotul meu, tatal copiilor mei, partenerul si prietenul meu, toti in acelasi om, pe care l-am ales si pe care inainte de a- l iubi, il respect si admir. La multi ani, iubirea mea! 📸@ds_maitec

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on Jan 16, 2019 at 10:58pm PST

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se înțeleg de minune, au o relație frumoasă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.