Vacanță de poveste pentru Simona Gherghe și familia ei. Unde se distrează

0

Prezentatoarea de televiziune este mare pasionată de schi și a ales, și pentru această vacanță de iarnă, o stațiune de munte. Vedeta și familia sa se relaxează în România. Simona Gherghe, soțul ei, Răzvan Săndulescu, și fiica lor, Ana Georgia, au fost fotografiaț pe pârtie la Vârful Postăvaru.

„Să știe de pe-acum pe unde o să schieze :)) ❄️❄️❄️⛷#anageorgia #postavaru #nofilter #winterholiday @razsandulescu @ Vârful Postavaru alt. 1799m”, a menționat Simona Gherghe în dreptul imaginilor postate pe o rețea de socializare.

„Cam așa, la -8 grade! E nemulțumită că e în brate, nu de altceva :)) ⛷❄️ #anageorgia”, a adăugat ea.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta  s-a căsătorit, în luna mai a anului trecut, cu Răzvan Săndulescu. În aceeași lună a anului trecut a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.