„Vă sunt profund și etern recunoscătoare”

0

Vedeta pop a trecut prin momente extrem de grele, începând cu decesul fostului ei iubit, Mac Miller și au culminat cu despărțirea de logodnicul ei, Pete Davidson.

Cu puțin înainte de începerea celui de al treilea turneu din carieră, artista în vârstă de 25 de ani le-a mărturisit fanilor că încă se reface după acest an greu și că are multe emoții înainte de a pleca la drum.

Vreau doar să vă spun cât sunt de recunoscătoare pentru viața mea, pentru oamenii din ea, pentru momentele bune și pentru provocări, pentru bucurie și durere”, a scris Ariana.

În urmă cu câteva luni am spus echipei mele că nu sunt destul de bine pentru a merge în turneu sau pentru a lucra, dar prietenii mei, voi toți și muzica mi-ați salvat viața cu adevărat și totul s-a schimbat”, a precizat ea.

Încă mă vindec dar mă simt mult mai bine în ultima vreme și mă gândesc că urmează o perioadă frumoasă. Mulțumesc lui Dumnezeu că facem asta. Nu îmi imaginez ce altceva aș putea face și vreau să știți cât sunt de recunoscătoare. (…) Vă mulțumesc pentru tot. Vă sunt etern și profund recunoscătoare. Viața este sălbatică, dar dragostea voastră și muzica o fac atât de dulce. Vă iubesc”, a încheiat Ariana Grande postarea.

În luna august, Atriana Grande se va reîntoarce la Manchester pentru parada…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.