Ușile glisante – soluția inspirată pentru mai mult spațiu în casă!

0

Ușile sunt unele dintre cele mai importante elemente ale unei case! Iar dacă îți dorești să ai o casă cu un aspect modern, spațios și luminos, atunci ușile glisante sunt soluția perfectă pentru tine. 

Tendințele design-ului interior se schimbă în fiecare an, însă există și elemente care rămân la modă permanent, iar ușile glisante fac parte dintre ele. Bineînțeles, modelele se schimbă odată cu trecerea timpului, iar în prezent există numeroase tipuri de uși glisante extrem de inovatoare, cu aspect uimitor, ce satisfac cerințele oricărui client, la un nivel înalt.

 

De ce să alegi uși glisante, în locul celor clasice?

Ușile glisante au mai multe avantaje decât cele clasice, iar prețurile sunt surprinzător de accesibile. În plus, ușile glisante schimbă total designul casei și îi oferă un aspect minimalist și extrem de modern. Iată care sunt principalele beneficii de care te vei bucura, dacă optezi pentru uși glisante:

  • Spațiul este utilizat eficient – spre deosebire de ușile clasice care se deschid spre interiorul sau exteriorul camerei, ușile glisante nu au nevoie de acel spațiu suplimentar, pentru accesul dintr-o cameră în alta, în special în cazul în care ai o locuință mică, unde orice spațiu liber în plus contează!
  • Ușile glisante sunt extrem de durabile – cu siguranță cel puțin o dată ai avut probleme cu balamalele ușilor clasice – odată cu trecerea timpului, acestea se uzează, scârțâie, iar în final se strică și trebuie înlocuite. Aceste sisteme de uși glisante nu au astfel de probleme și sunt realizate special să reziste pe termen lung și foarte lung.
  • Întreținere ușoară – spre deosebire de ușile clasice din lemn, cele glisante se întrețin foarte ușor și rapid, mai ales cele din sticlă sau oglindă. Iar în ceea ce privește căile de rulare, le poți curăța simplu, prin aspirare.
  • Izolarea este eficientă – ușile glisante noi nu mai au aproape nimic în comun cu cele de acum câțiva ani, mai ales în ceea ce privește izolarea. Este adevărat că erau considerate uși cu putere slabă de izolare, însă în prezent, îmbunătățirile sunt semnificative. Multe modele de uși glisante moderne au un sistem special care menține o temperatură potrivită în orice anotimp și împiedică pătrunderea prafului ori a altor impurități.
  • Dacă locuiești la casă și dispui de curte, ușile glisante sunt ideale pentru locuința ta. Poți opta pentru uși glisante din sticlă transparentă, iar priveliștea spre natură va fi extraordinară – te vei putea bucura de un peisaj superb, în fiecare zi, chiar din propria casă! 

 

Tipuri de uși glisante – alege ce ți se potrivește!

În funcție de designul, culorile pereților ori a mobilierului casei tale, de cerințe ori de buget, pe piață există mai multe tipuri de uși glisante, pentru ca tu să ai de unde să alegi exact ceea ce ți se potrivește! Iată pentru ce tipuri de uși glisante poți să optezi:

uși glisante din sticlă: acestea oferă un aspect uimitor oricărei locuințe și poți opta pentru sticlă clară, șablată, de tip oglindă sau din sticlă colorată ( sticla colorată poate fi vopsită ori se aplică o folie colorată pe sticla clară ), după cum preferi;

uși glisante din pal melaminat: dacă optezi pentru uși glisante din pal, ai de unde să alegi, pentru că ușile glisante din acest material sunt disponibile în numeroase modele și culori, pentru toate gusturile;

–  uși glisante profi: după cum sugerează și denumirea, aceste uși glisante sunt cu adevărat „ profi ” deoarece calitatea și designul sunt ridicate la un alt nivel. Sunt realizate din aluminiu, sistemul de glisare este silențios și stabil, iar aspectul este modern și minimalist.

Ușile glisante chiar reprezintă soluția ideală pentru locuința ta, nu numai pentru că oferă mai mult spațiu în casă, ci mai ales pentru că sunt produse de calitate și durabile!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.