Unde se află pianina regretatului Ioan Luchian Mihalea. „Păstrată într-un colț al școlii”

0

Dana Rogoz a mers în vizită la școala unde, pe vremuri, când era doar o copilă, făcea repetiții cu grupul Minisog, condus de regretatul Ioan Luchian Mihalea. Vedeta nu doar că și-a amintit de acele vremuri, ci s-a și fotografit lângă pianina la care cânta dirijorul.

„31/365 Valuri de nostalgie azi, când am intrat în școala 197, unde aveam repetițiile cu grupul Minisong. Pianina din imagine e cea la care cânta Ioan Luchian Mihalea, păstrată într-un colț al școlii. Mă pregătisem pentru un moment emoționant, dar efectiv m-a rupt… #minisong #ioanluchianmihalea #profu #nuteamuitat”, a menționat Dana Rogoz în mediul online.

Pe 29 noiembrie 1993, celebrul compozitor și dirijor Ioan Luchian Mihalea (41 de ani) era ucis de Nelu Florian Gavrilă și Ionel Păun, care i-au jefuit apoi casa. Mihalea a fost bătut, strâns de gât, lovit de mai multe ori cu un ciocan de lipit și strangulat de către hoți, care au furat din apartament un aparat video, un radiocasetofon, o cameră de filmat, o combină muzicală, un lănțișor, o brățară și o verighetă de aur, un ceas de mână, o geacă și pantaloni de blugi, dar umele de 400 dolari și 30.000 lei. Cei doi au fost prinşi, judecaţi, găsiţi vinovaţi şi condamnaţi la închisoare pe viaţă, însă au fost eliberați condiționat în 2015. AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.