Unde să pleci într-o vacanță early booking în Grecia

0

Grecia este o destinație excelentă pentru orice tip de vacanță. Fie că vrei să petreci timp de calitate alături de familia ta, vrei să strângi gașca de prieteni pentru o aventură sau vrei să-ți surprinzi jumătatea cu o locație romantică, ținutul elen îți va satisface orice ți-ai dori să faci în concediu. Dacă îți plănuiești vacanța din timp și achiziționezi cât mai curând un pachet care include cazarea și transportul, vei beneficia de oferte cu prețuri excelente. Iată unde ai putea merge anul acesta în concediul de vară.

Grecia continentală

Atena, capitala Greciei, este o splendoare de oraș încărcat cu obiective turistice cunoscute la nivel mondial. Cu o istorie veche de mii de ani, orașul adăpostește temple, grădini și piețe ce au fost adevărate leagăne ale civilizației. Atena este un oraș viu, plin de energie și artă, de care te poți bucura pe deplin mai ales în sezonul estival, când îți recomandăm să îl vizitezi.

Thessaloniki, cunoscut și sub numele de Salonic, este locul prin care, odinioară, se plimbau Cicero, Cleopatra și Suleyman Magnificul. O vacanță în Grecia nu poate fi completă fără o vizită a acestui oraș, cu oprire la Turnul Alb, Biserica Agia Sofia, Forumul Roman, Biserica Sfântul Dumitru, dar și Muzeul de Arheologie sau Muzeul Culturii Bizantine.

Grecia insulară

Din cele 6.000 de insule, câte numără Grecia, 20 dintre ele sunt cele mai reprezentative pentru cultura elenă. Dintre acestea, poți opta pentru cele Ionice sau cele care își scaldă malurile în Marea Egee. Creta, Evia, Lesbos, Rhodos, Kios, Kefalonia, Corfu, Lemnos, Samos, Naxos, Zakynthos, Thassos, Andros, Lefkada, Karpathos, Kos, Kythira, Icaria, Skyros și Paros este lista completă a celor mai importante insule unde poți petrece un concediu exotic. Deși te-ai putea aștepta la costuri mari pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.