Unde să ieșiți în seara de Valentine’s Day ca să vă simțiți minunat

0

Valentines Day marchează o zi așteptată de majoritatea îndrăgostiților și detestată de cei care nu se află într-o relație. Cu această ocazie, suntem învăluiți de reduceri speciale la desuuri, aparate de bărbierit, șampanie și bomboane, dar și la evenimente dedicate îndrăgostiților, precum concerte, piese de teatru, meniuri speciale în restaurante și excursii în diferite părți ale lumii – idei perfecte dacă nu știți unde să ieșiți în seara de Valentine’s Day.

Chiar dacă alegi să petreci sărbătoarea alături de partener sau profiți de ocazie ca să organizezi o ieșire cu prietenii, ți-am pregătit câteva sugestii de locuri unde să ieșiți în seara de Valentine’s Day.

Teatru

Oscar și tanti Roz, în regia lui Chris Simion Mercurian

„Oscar și tanti Roz”, cartea lui Eric Emmanuel Schmitt, transmite un mesaj puternic, tulburător, care obligă publicul să se identifice pentru un moment cu Oscar, personajul principal. Oana Pellea și Marius Manole vor pune în scenă povestea imaginată de regizoarea Chris Simion Mercurian, la Teatrul Bulandra.

Intrincerc, de Victor Țăpeanu

Tinerii actori de la Cuibul Artiștilor pun din nou în scenă o piesă originală. Victor Țăpeanu a creat „Intrincerc” și i-a ales pe Vlad Basarabescu și Frederic Negrescu să-i materializeze povestea, în locul în care își țin de obicei reprezentațiile, Amfiteatrul Facultății de Inginerie a Instalațiilor. Trebuie să știi că intrarea este liberă, însă donațiile de la sfârșitul piesei îi ajută pe tinerii artiști să-și ducă mai departe poveștile.

Stand-up Comedy

La bine și la rău

Maria Popovici, Mincu și Banciu au pregătit un live show pentru seara de 14 februarie în Club 99. Așa că, dacă vreți să vă petreceți timpul în compania a zeci de râsete și bună dispoziție, ar trebui să luați în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.