Una din rarele apariții ale Nicoletei Luciu din ultima vreme. „Ptiu, că faină muiere mai avem”

0

Cu ani în urmă, Nicoleta Luciu era una dintre cele mai mediatizate vedete din showbiz-ul autohton. Era mereu prezentă la emisiuni de televiziune și era și foarte activă în mediul online. În ultima vreme, însă, vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Apare rar la TV și postează la fel de rar și pe rețelele de socializare, preferând să acorde tot timpul său familiei.

De curând, Nicoleta Luciu le-a făcut o surpriză admiratorilor ei și a publicat o fotografie în care apare îmbrăcată în costum tradițional. Ipostaza a fost pe placul internauților, care au fost extrem de încântați să o vadă astfel.

„Ptiu, că faină muiere mai avem…”, „Cât de frumoasă poți fi”, „Ești o ființă minunată, la fel și actriță, mamă, cântăreață, ai toate calitățile din această lume, ai un suflet bun și curat, un suflet atât de mare”, {„orice ți-ai pune, tot frumoasă ești”, „Plină de viață”, „Cât de minunată ești”, au complimentat-o internauții pe Nicoleta Luciu.

De ceva vreme, Nicoleta Luciu a renunțat la viața din Capitală și s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu partenerul ei de viață, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt foarte dedicați celor patru moștenitori ai lor: Zsolt Junior și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.