Un video postat de Cody Simpson cu Miley Cyrus pe Instagram a stârnit controverse

0

Miley Cyrus i-a luat pe toți prin surprindere în momentul în care a fost surprinsă alături de cântărețul Cody Simpson. Miley Cyrus a confirmat faptul că ea și Cody sunt într-o relație, iar cei doi au luat masa împreună alături de mama lui Miley, Tish.

Cody Simpson a postat pe contul său de Instagram un video în care el și Miley Cyrus, care poartă o bustieră Calvin Klein, se sărută, însă nu oricum, ci amândoi au folosit un filtru de pe Instagram care îi înfățișează în personajul Joker. Oare cei doi chiar sunt cei mai mari fani ai noului film „Joker” sau se pregătesc intens încă de acum pentru Halloween? Mai mulți dintre cei care au văzut video-ul pe Instagram au spus că este nepotrivit și că ar fi ipostaze mult prea intime.

Iar în cazul în care nu ești la curent cu povestea de dragoste dintre Miley Cyrus și Cody Simpson, află că cei doi au fost surprinși pentru prima dată sărutându-se în luna octombrie, chiar după ce ea și Katlynn Carter s-au despărțit. Însă, cei doi se cunosc încă din anul 2015, iar Cody a făcut câteva declarații despre felul în care o vedea pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.