Un rapper nominalizat la Grammy a fost împușcat mortal

0

Este vorba despre Nipsey Hussle, care a fost nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun album rap, „Victory Lap”, lansat în 2018.

Nipsey Hussle

Incidentul, în care au mai fost rînite două persoane, a avut loc duminică după-amiază, au anunțat reprezentanții Poliției din Los Angeles.

Hussle, care avea 33 de ani, a fost împușcat de mai multe ori în timp ce se afla în fața magazinului de haine pe care îl deținea. Acesta a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic, fiind nevoiți să pronunțe decesul.

Rapperul, pe numele său adevărat Ermias Asghedom, s-a născut în sudul orașului Los Angeles, iar în adolescență a făcut parte dintr-o bandă de cartier. În timp a devenit paisonat d emuzică și tehnologie, astfel că s-a angajat în mai multe demersuri antreprenoriale.

Hussle era implicat în diverse proiecte artistice pentru comunitatea din care făcea parte,

Am crescut într-o cultură a bandelor. Am avut de-a face cu moartea, cu crime. Era ca şi cum am fi trăit într-o zonă de război, unde oamenii mor în aceste cartiere şi toată lumea este puţin imună la asta. Cred că se numeşte sindrom posttraumatic, lucru care se întâmplă oamenilor ce au fost în război atât de mult timp. Cred că Los Angeles suferă din cauza asta, pentru că nu este un lucru normal, dar, după un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.