Un fost concurent la „Chefi la Cuţite” a cucerit Parisul cu restaurantul său
Pe o străduţă din centrul Parisului, într-o clădire veche tipic franţuzească, un nou restaurant cu nume şi meniu românesc face furori. În spatele acestui succes, se află trei români. Proprietara localului şi cei doi bucătari-şefi. Unul dintre ei este Ovidiu Malisevschi, fost concurent Chefi la Cuţite.
„În bucătărie, mă simt eu cel mai bine, cel mai liber. Dorinţa mea este să-mi deschid un restaurant în România, chiar în Bucureşti. Mi-ar face o deosebită de mare plăcere să mă întorc, chiar nu mă văd să stau în străinătate”, a spus Ovidiu Malisevschi pentru Vogue. Pentru o porţie de zacuscă, francezii plătesc 7 euro. Iar pentru micii româneşti, lasă în restaurant şi câte 15 euro, potrivit Observator.tv.
Citește și
Amintiri din comunism. Leo Iorga era star rock, dar avea doar o pereche de pantofi. Luna de miere a petrecut-o într-un autobuz defect
Citeste continuarea AICI