Un cunoscut interpret de muzică populară a făcut accident de mașină. „A explodat…”

0

Cornel Borza, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară din Bihor, a fost implict într-un accident rutier care a avut loc pe DN1, la coborârea de pe Piatra Craiului spre Cluj Napoca.
Automobilul în care se afla solistul a ajuns în curtea unui sătean din Bucea, după o explozie la un pneu la roata din spate.
„Am aţipit pe scaunul din dreapta şoferului, că eu nu conduc. M-am trezit în curtea omului. A explodat cauciucul de la una din roţile din spate, carosabilul a fost ud, ne-am lovit de o maşină de pe sensul opus şi apoi de un gard. Bine că nu a fost mai rău, că după acea maşină era un TIR. Scula rea nu piere”, a declarat Cornel Borza pentru ebihoreanul.ro.

Artistul a publicat, pe contul său de socializare, o imagine cu accidentul.
„Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot! Dușmanilor să le fie de bine…, am mai scăpat și de această dată!!”, le-a transmis el fanilor.

Citește și: Domenii cheie din Guvern, conduse de miniştri fără pregătire de specialitate: Un secretar şcolar la Interne, un designer la Apărare şi un inginer de la „parfumerie’ la Fonduri Europene

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.