Un biograf vorbește despre modul mai puțin plăcut în care Prințul William a tratat-o pe Kate Middleton

0

Prințul William și Kate Middleton, alături de cei trei copii, sunt o familia fericită, iar relația lor pare perfectă.

William și Kate s-au întâlnit prima dată chiar în copilărie, atunci când Ducele de Cambridge avea 9 ani și a mers la școala Ducesei pentru un meci de hockey, potrivit corespondentului regal Kate Nicholls.

Cu toate acestea, ei s-au cunoscut în mod oficial în 2001, când au mers împreună la aceeași universitate. Acolo ei au fost prieteni timp de doi ani și, ulterior, au devenit un cuplu.

Biograful Andrew Morton susține în cartea sa, „William & Catherine: Their Story”, lansată în 2011, că deși cei doi par un cuplu puternic, la începutul relației, în 2003, Prințul William „a tratat-o pe Kate ca pe o persoană care îl slujește”, adăugând că el era „încăpățânat și cu o voință puternică”.

„Wiliam putea fi o prezență dificilă în anumite momente, iar Kate se simțea neapreciată – era tratată mai mult ca o persoană care îl slujește decât ca o iubită”.

Andrew Morton a vorbit și cu colegul lor de la universitate, Michael Chong, care a declarat că „el (Prințul William) putea fi foarte direct cu ea (Kate Middleton). Ei nu plăcea să fie ignorată, iar el vorbea cu cineva de parcă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.