Un bărbat susține că este fiul Prințului Charles și al Camillei

0

Simon Dorante-Day a declarat că este fiul pierdut al Prințului Charles cu Camilla, ce s-a născut când cei doi erau foarte tineri și l-au dat spre adopție.

De asemenea, bărbatul spune că Prințesa Diana a aflat de existența lui și voia să vorbească public despre identitatea lui Simon, cu puțin timp înainte de moartea sa în 1997.

Credem că Diana știa de existența mea și a pus toate piesele cap la cap. Cred că Diana se afla în punctul în care găsea răspunsuri la întrebări, a aflat cum a fost înșelată și voia să facă publică povestea”, a afirmat Simon.

Bărbatul susține că bunica sa adoptivă, Winifred, care a lucrat pentru Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, i-a spus de mult eori că era „copilul lui Charles și al Camillei”.

Nu doar mi-a indicat acest lucru, mi-a spus direct”, a precizat Dorante-Day.

Simon, născut în Gosport, Hampshire, pe 5 aprilie 1966, a fost adoptat la vârsta de 18 luni de un cuplu numit Karen și David Day.

Ar fi fost conceput în 1965, pe când Charles avea 17 ani și Camilla 18, cu câțiva ani mai devreme față de data la care se consideră că cei doi s-au cunoscut la un meci de polo, în 1970.

Cineva a comentat legat de structura mea facială, că ar fi aceeași cu a Mejstății Sale. Iar Stilul părului Camillei nu lipsește”, a mai spus bărbatul.

Simon,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.