Ultima imagine cu Anca Pop înainte de a muri le-a dat fiori fanilor

0

Anca Pop a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre. Artista a pierdut controlul volanului și a ajuns în apele fluviului la malul căruia s-a născut în urmă cu 34 de ani.

Tânăra a pierdut controlul volanului din motive necunoscute și a plonjat cu mașina în Dunăre în zona viaductului Şviniţa din judeţul Mehedinţi. Scafandrii care au intervenit la fața locului au descoperit în autoturism trupul unei femei.

Fanii au descoperit, însă, un detaliu cutremurător. Ultima fotografie postată de Anca Pop pe contul său de Instagram, pe 15 noiembrie, este făcută chiar la malul Dunării. Îmbrăcată cu jeanși o helancă roșie și o vestă groasă, artista stă pe un ponton și se uită nostalgică spre apele Dunării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Dunare

O postare distribuită de Anca Pop Shamanca’ (@ancapopmusic) pe Nov 15, 2018 at 1:35 PST

‘Deci nu se poate așa ceva…. să puna o asemenea poza și să moară înecată chiar în Dunăre.. fără cuvinte.. piele de găină…’, a scris unul dintre cei care urmăresc contul artistei. Un alt fan scrie ‘Ultima ei poză postată să fie chiar de la Dunăre… te face sa te simti într-un fel….. condoleanțe familiei!’.

Anca Pop, cunoscută după numele de scenă „Shamanca”, a avut mai multe colaborări internaționale, cântând…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.