Tudor Chirilă a fost legitimat de un jandarm băut, în Piața Victoriei

0

La un moment dat, doi jandarmi, o femeie şi un bărbat, s-au apropiat şi le-au cerut să se legitimeze. Întrebat care este motivul pentru care îi legitimează, jandarmul a răspuns: „Am dreptul de a legitima orice persoană. Dumneavoastră nu aveţi o autorizaţie să…”.

„Dar nu ne daţi cu gaze, nu?”, l-a întrebat, ironică, Oana Gheorghiu. „Astăzi, nu. Dar când v-am dat noi cu gaze?”, a fost replica jandarmului. „Pe 10 august”, a primit imediat răspunsul.

Doar că, la un moment dat, lui Tudor i s-a părut ceva suspect. „Am o întrebare. Dumneavoastră aţi consumat băuturi alcoolice, acum?”, a întrebat Chirilă, rămas fără răspuns.

„V-am întrebat ceva, domnule jandarm. Aţi consumat cumva băuturi alcoolice? Colegul a consumat băuturi alcoolice, puteţi să ne confirmaţi? Aşa cum dvs. ne întrebaţi lucruri, avem şi noi dreptul să ştim câte ceva. De ce nu-mi răspundeţi? Colegul dumneavoastră a consumat băuturi alcoolice?”, i s-a adresat artistul jandarmeriţei, care i-a răspuns că nu a băut alcool.

„Împreună cu mai mulţi cetăţeni suntem legitimaţi de un domn care pare că a consumat băuturi alcoolice”, a comentat Chirilă, în timp ce alte persoane din jurul lui solicitau apelarea Poliţiei, la 112. Dar, enervat de insistenţa protestatarilor, jandarmul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.