Trucuri vintage de frumusețe de care ar trebui să ținem cont

0

Așadar, dacă îți dorești să te bucuri de un look vintage și plin de clasă, include următoarele trucuri vintage în rutina ta zilnică de înfrumusețare:

1. Buze perfecte

Pentru a te asigura că fața ta nu va trece neobservată, ba mai mult, va rămâne întipărită în mintea celorlalți, tot ce trebuie să faci este să pui mare accent pe buze. Chiar dacă folosești o culoare puternică sau chiar dacă preferi una neutră, te sfătuim să iei aceeași nuanță în două variante, ruj mat și luciu de buze, pe care să le aplici concomitent. Conturul de buze este ușor de modă veche, cu excepția celui care se mulează perfect ca și nuanță cu conturul natural al buzelor tale.

2. Ochi senzuali

Se pare că toți bărbații sunt atrași de acest detaliu de frumusețe, și anume de conturarea ochilor într-un mod misterios și plin de senzualitate. Poți obține acest efect prin trei pași simpli: aplică un fard deschis la culoare pe toată suprafață pleoapei, apoi conturează linia superioară a pleoapei cu un fard închis și finalizează cu o linie alungită de tuș negru și mascara cu efect de volum asupra genelor. Astfel, vei obține efectul de ochi mari și plini de profunzime.

3. Forme generoase

Acest truc vintage de frumusețe nu are legătură cu accentuarea trăsăturilor faciale, dar este demn de luat în calcul, întrucât o femeie cu forme are un plus față de femeile filiforme. Dacă te numeri printre cele cu forme voluptuoase, felicitări! În caz contrar, include neapărat în dietă un surplus de calorii și apucă-te de genuflexiuni și fandări! În scurt timp vei obține acele șolduri pline de senzualitate, cât și un posterior ferm, toate pe cale naturală. Renunțp la dietele sărace în calorii și optează pentru o siluetă plină de contur, siluetă ce a consacrat idealuri de frumusețe precum Marilyn Monroe care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.