Trucuri folosite de toate femeile care arată perfect, indiferent de vârstă

0

Alegerea ingredientelor anti-îmbătrânire potrivite, bazate pe antioxidanți și minimizarea stresului cotidian pot avea un impact major asupra aspectului tău exterior. Iată câteva obiceiuri care te vor face să arăți și să te simți mai tânără.

Fii foarte diligentă în legătură cu rutina ta de îngrijire

Încercă să incluzi în rutina ta zilnica produse care conțin peptide, care stimulează producția de colagen și previn apariția liniilor fine. Este momentul să începi să folosești și crema pentru ochi. Pielea din jurul ochilor este cea mai subțire și are un conținut scăzut de uleiuri, și, din acest motiv, ridurile apar mai devreme în această zonă. Ingrediente precum cofeina și acidul nicotinic reduc vizibil cercănele, umflăturile, liniile fine și chiar și ridurile accentuate.

Fii atentă la machiajul pe care îl porți în fiecare zi

Fondul de ten foarte puternic, alături de celelalte produse care încarcă inutil tenul, se pot stabili în ridurile din jurul ochilor și gurii, accentuând orice linie. Înlocuiește produsele tip pudră cu cremele hidratante colorante, și optează pentru formule tip cremă, care pot asigura acoperirea de care ai nevoie, fără să îți usuce sau îngreuneze tenul.

Folosește foarte multă protecție solară

Cremele cu protecție solară apără tenul de razele UV, care sunt cele mai nocive pentru piele. Ele sunt factorii principali care cauzează decolorarea tenului și cancerul de piele. Asigură-te că aplici o cremă cu SPF 50 împotriva razelor UVA și UVB, cel puțin din oră în oră, dacă faci plajă sau îți expui tenul la soare, cu orice altă ocazie.

Păcălește schimbările care au loc la nivelul părului

Schimbările hormonale, în special cel din timpul menopauzei, pot face firul de păr să fie mult mai subțire și mai fragil. Folosește șampon hidratant și balsam…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.