Trucuri de frumusețe coreene, pentru un ten lipsit de imperfecțiuni

0

În plus, ne fac și viața mai ușoară datorită unei aplicări mult mai rapide, dar și a efectelor care se văd imediat. Iată câteva trucuri de frumusețe coreene, pentru un ten lipsit de imperfecțiuni

1. Masajul facial din timpul dușului

Masajul facial poate fi o soluție eficientă, dar și ieftină pentru a avea un ten sănătos. Folosește atât mișcări circulare, cât și să tapotezi cu degetele tot prin mișcări de rotație. Începe cu fruntea, apoi cu pomeții, obrajii și continuă până la linia maxilarului. Masajul are rolul de a stimula circulația, dar îți face și tenul mult mai fin. Pentru și mai multă hidratare, adaugă un gel de curățare pe bază de ulei.

2. Exfoliază-te cu un prosop înmuiat în apă caldă

Cu siguranță, bunicile noastre nu aveau tot felul de produse, pe care le avem acum la dispoziție, cu care să-și exfolieze tenul. Încă din cele mai vechi timpuri, femeile foloseau prosoape înmuiate în apă caldă pentru a-și face masaj în fiecare zi, folosind mișcări de sus în jos, circulare.

3. Folosește o mască pe bază de cărbune

Măștile din material textil sunt foarte folosite și populare în rândul pasionatelor de skincare. Iar un ingredient care chiar face minune este cărbunele. Acesta îți exfoliază tenul, iar tot ceea ce trebuie să faci este să aplici acea mască pe ten timp de 15-20 de minute, timp în care te poți relaxa.

4. Un ten lipsit de imperfecțiuni

Cu toate ne dorim să ne trezim dimineața cu tenul lipsit de imperfecțiuni. Însă, știm că nu e posibil acest lucru. Folosește produse care să-ți acopere imperfecțiunile, înainte de a aplica fondul de ten și estompează-le foarte bine.

5. Aplică esențe pentru ten între două straturi de cremă hidratantă

Esențele sunt folosite în scopul de a reda pielii hidratarea de care are nevoie. Esențele au o consistență…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.