Trucuri de frumusețe care te vor ajuta să ai un look perfect

0

În graba de a ajunge la job, nu avem în general timp ca să trecem printr-o rutină complicată de makeup. Din fericire, există câteva moduri prin care putem înjumătăți acest timp.

Iată care sunt câteva dintre modalitățile prin care poți economisi timp atunci când te machiezi.

Poți folosi rujul ca blush sau fard de pleoape

În general credem că rujul este rezervat pentru buze. De fapt, consistența cremoasă a rujului este perfectă pentru a adăuga un pic de culoare în obraji, sau pentru a deveni o culoare subtilă pentru ochi. Poți folosi rapid ruj, unde este nevoie, și ești gata de drum.

Nu trebuie să folosești fond de ten pe toată fața

În loc să aplici peste tot fondul de ten, poți să îl folosești doar pentru a acoperi părțile problematice. Punctează zonele pe care vrei să le acoperi și întinde-l în acea parte. Folosește însă o cantitate mică de produs

Folosește un card de credit pentru „codițele” de la ochi

Dacă nu poți trasa linii drepte cu mâna este aproape imposibil să îți faci „codițe”. Te poți chinui sau poți folosi un card de credit (sau orice fel de card) pentru a trasa o linie dreaptă.

Poți folosi un card pentru a-ți păzi pleoapele de mascara

Toate am suferit în momentul în care am atins cu genele date cu mascara pleoapele perfect machiate. Pentru a păstra intacte eyelinerul și fardul de pleoape, folosește un card de credit ca scut protector. Plasează-l între pleoapă și gene și dă-te cu mascara fără griji.

Folosește regula trei pentru contur

Poți trișa cu această tehnică: desenează un trei de-a lungul feței pentru a plasa iluminatorul și conturul în zonele potrivite, în doar câteva secunde. Pentru highlighter poți să începi cu linia de sus de-a lungul sprâncenelor, până la pomeți și să ajungi deasupra mandibulei.

Pentru contouring, trebuie să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.