Trevor Engelson, fostul soț al lui Meghan Markle, s-a căsătorit cu Tracey Kurland

0

Trevor Engelson și Meghan Markle au divorțat în 2013, iar în prezent, se pare că amândoi și-au regăsit fericirea. Trevor și Tracey au fost surprinși sărutându-se sâmbătă seara, în timpul primului dans ca soț și soție.

Nunta a avut loc într-un resort de lux, în Montecito, California, iar potrivit unei postări pe Instagram, invitații au fost încântați de meniul care a constat în burgeri, cartofi prăjiți, salată Caesar și fructe de mare. Cea de-a doua căsătorie a producătorului de la Hollywood vine la doar câteva zile de la nașterea lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex.

Cei doi s-au logodit anul trecut, la aproape cinci luni după nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, ceremonia fiind atât de secretă încât fotografiile au fost aproape inexistente pe internet. Meghan Markle și Trevor Engelson au fost căsătoriți în perioada 2011-2013, iar nunta a avut loc în Ocho Rios, Jamaica, la care au fost invitați 102 persoane. Pentru ceremonie, Meghan a ales o rochie fără bretele, accesorizată cu o curea în talie, încrustată cu pietre.

În luna iunie a acestui an, la doar câteva săptămâni distanță de nunta regală, Trevor și Tracey și-au anunțat logodna….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.