Trendurile anului 2019, în machiaj

0

Despre trendurile anului 2019, în machiaj am putea vorbi ore în șir, însă ți-am pregătit o selecție cu câteva dintre cele mai importante tendințe de frumusețe ale anului.

Trendurile anului 2019, în machiaj: 50 shades of pink

Absolut toate nuanțele de roz sunt la putere! Poartă-le cu încredere pe buze (Giorgio Armani), pe pleoape (La Petite Robe), pe sprâncene (Guy Laroche), pe unghii (Tome) și, de ce nu, chiar și în păr (Temperley London, House of Holland). Nu-i așa că deja vezi lumea în roz?

Diva

Ne plac machiajele glam, cu personalitate, puse în valoare de coafuri inspirate și accesorii alese pe sprânceană. Pentru evenimentele și petrecerile din acest sezon inspiră-te din propunerile Moschino, Chanel sau Dolce & Gabbana. Nu uita, însă, că atitudinea este ceea ce contează cu adevărat.

Trendurile anului 2019, în machiaj: Sunkissed

Un bronz luminos, de vacanță? Nu trebuie să aștepti sezonul estival pentru a experimenta acest look
atât de seducător. Trebuie doar să ai la îndemână o pudră bronzantă care va oferi tenului tău, în câteva secunde o doză glam de luminozitate și strălucire.

Glitter

Îți imaginai că a trecut sezonul în care glitter-ul era permis și recomandat? Ei bine, te-ai înșelat!
Make-up artiștii ne demonstrează că poate fi folosit și vara în machiaj (pe pleoape sau pe buze), dar și atunci când vorbim despre manichiură sau păr.

Trendurile anului 2019, în machiaj: Accent pe sprâncene

Ca și în anii trecuți, în acest sezon am admirat pe catwalk sprâncene bogate, accentuate, decolorate sau nepensate. Tu trebuie să ții cont de un singur lucru: forma, culoarea, lungimea sau grosimea sprâncenelor îți pot schimba cu totul fizionomia, îți pot echilibra sau…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.