„Trendul ăsta pe mine m-a afectat profund”

0

Raluca Bădulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Jurata reality-show-ului „Bravo, ai stil!” a devenit un adevărat trendsetter, după difuzarea sezoanelor emisiunii.

Așadar, pentru că ne-am întâlnit cu Raluca la un eveniment monden, ne-am gândit să o mai întrebăm despre tendințele actuale în materie de haine sau în materie de hairstyle. 

Vedeta KanalD ne-a declarat că s-a îndrăgostit profund de trendul Logomania, despre care toată lumea vorbește, astfel că am surprins-o pe Raluca în piese vestimentare toate cu brandul la vedere.

„După cum se vede trendul LOGOMANIA pe mine m-a afectat pround. Nu de ieri, de astăzi, ci într-adevăr, dintotdeauna, pentru că totuși eu sunt un fan al brandurilor. Ar fi ipocrit din partea mea să spun că nu-mi plac și magazinele mass-market, dar totuși…”

Raluca Bădulescu, declarații despre tendințele actuale

Și pentru că tot este la modă să fii ”influencer”, am dorit să aflăm și părerea Ralucăi despre asta.

„Măi nu știu ce înseamnă propriu-zis „influencer”. Cred că, atât timp cât reușești să ajungi la sufletul oamenilor, al domnilor, doamnelor, domnișoarelor, și să schimbi ceva, oricât de mic, în comportamentul lor în societate, în stilul lor vestimentar, în mentalitate…Orice. Dacă reușești să faci o schimbare cât de mică și să le ajungi la inimă cu orice detaliu,  da poți să spui că ești un influencer”.

Raluca Bădulescu a avut dintotdeauna un stil propriu și s-a remarcat datorita naturaleții și originalității sale. Sfaturile juratei „Bravo, ai stil!” pentru voi sunt următoarele: ”Să nu poate niciodată lucruri ce nu sunt în acord cu personalitatea lor. Indiferent cât de mult am studiat trendurile, sau vitrinele magazinelor, trebuie să alegem întotdeauna lucrurile care ni se potrivesc și pe care le simțim. Nu trebuie să ne poarte lucrurile, noi trebuie să le purtăm”.

”Eu nu port…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.