Trei prezentatori TV au murit în timpul unei filmări | Străine, Vedete

0

Tragedia în care și-au pierdut viața cele trei vedete de televiziune s-a petrecut marți, în apele Oceanului Pacific. Este vorba de cei trei prezentatori ai emisiunii „Deadliest Catch” difuzată de Discovery. Conform informațiilor din presa internațională, căpitanul, Stephen Biernacki (50 de ani), James Lacey (48 de ani) şi Joshua Porter (50 de ani) se aflau în timpul unei filmări când barca lor s-a răsturnat.

Emisiunea „Deadliest Catch” este un show TV  în care un narator prezintă detalii despre capturile impresionante de pe mare. În timpul accidentului, barca acestora traversa barajul periculos Yaquina Bay, zonă denumită „cimitirul violent al Pacificului”.

Trei vedete TV s-au stins într-un accident cumplit petrecut în SUA. Căpitanul Stephen Biernacki (50 de ani), James Lacey (48 de ani) şi Joshua Porter (50 de ani), cunoscuţi din emisiunea „Deadliest Catch” difuzată de Discovery, au murit în Pacific, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat. Potrivit presei americane, doi dintre cei trei membri ai echipajului au fost găsiţi inconştienţi, însă după ce au fost transportați la spital a fost constatat decesul. Cel de-al treilea membru a murit prins în barcă.

Sursă foto: Shutterstock

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.