Trecutul tumultuos al femeii cu care Alex Bodi a înlocuit-o pe Bianca. Cu ce s-a ocupat în Germania

0

 

Bianca Drăgușanu s-a despărțit, la doar câteva zile după Crăciun, de Alex Bodi, cel cu care a avut o relație în ultimele luni. După o discuție aprinsă în Poiana Brașov, Bianca Drăgușanu a plecat din stațiune, în timp ce Alex Bodi s-a reorientat rapid și s-a distrat alături de Iulia, femeia cu care are o fetiță.

Despre Iulia, actuala parteneră a lui Alex Bodi, ies la iveală amănunte necunoscute. Aceasta are un trecut tumultuos. Potrivit wowbiz.ro,  Alex şi Iulia s-au cunoscut în urmă cu cinci ani la Mediaş, şi, după o perioadă de timp, s-ar fi căsătorit.

El a dus-o în Germania, la Frankfurt, unde apropiaţii susțin că ea ar fi lucrat ca dansatoare la bară într-un club din oraş. Cu toate acestea susţine, de trei luni, pe internet, că vrea să fie make-up artist.

Timp de patru ani au fost cununaţi, au împreună şi un copil de un an şi jumătate, iar vara trecută, ar fi divorţat.

După ce Alex Bodi a postat pe internet imagini în care apare alături de Iulia, fanii l-au lăudat pentru alegerea făcută.

„Cea mai bună alegere! Vă potriviţi maxim! Fata asta e mai frumoasă şi mai naturală de 1.000 de ori decât Bianca!”, i-au transmis prietenii din mediul online.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. După separare, vedeta de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.