Tratamente rapide și eficente pentru un look festiv perfect

0

Pentru momentele când timpul nu mai are răbdare!

1. Păr mătăsos și strălucitor

CE ESTE: Tratamentul fusion cu cheratină este soluția ideală pentru a obține un păr sănătos și strălucitor în cel mai scurt timp cu putință. Se bazează pe trei aliați de nădejde din gama Londa Professional: șamponul cu cheratină – menit să îți curățe cu blândețe părul –, masca reconstructivă – care îți va repara firul de păr în profunzime –, și tratamentul Fiber Infusion, special creat pentru a oferi o reparare instantanee și de durată părului deteriorat. Astfel vei avea parte de o podoabă capilară mai puternică și mai netedă, chiar după prima aplicare, și sigur vei străluci la petrecerea de sfârșit de an.
DETALII: 150 lei / 20 de minute
UNDE: Salonul Londra 17, www.londra17.ro.

2. Doza de tinerete

CE ESTE: Noua gamă de produse antiaging Timeless Prodigy are o formulă cu 25 de ingrediente active concentrate, menite să stopeze semnele îmbătrânirii. Secretul constă în combinarea a trei strategii eficiente de reîntinerire: activatorul Cell Genesis (substanțe care produc o creștere a numărului de celule, cinci factori de creștere și celule stem din trandafir de damasc), perfectorul Cell Quality (substanțe care lungesc viața celulelor active și întârzie apariția îmbătrânirii, extract de trufe albe și teprenone) și enhancer -ul Cell Functionality (substanțe care stimulează funcționalitatea celulelor, proteoglicani solubili și extract de ceai Kombucha). La finalul tratamentului, pielea ta va fi mai fermă și mai luminoasă.
DETALII: 411 lei / 90 de minute.
UNDE: Saloanele Getts, www. getts.ro

3. Remodelare corporală prin microstimulare

CE ESTE: Icoone este un tratament natural, non-invaziv, care se bazează pe tehnologia Roboderm. Lucrează cu diverși microstimulatori capabili să inducă stimulări…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.