Toti ofițerii care asigură paza duceselor Meghan și Kate sunt femei. Care e motivul | Străine, Vedete

0

Bodyguard femeie pentru Kate. Decizia lui Charles

”Încă de la logodnă, Charles a decis că ducesa de Cambridge va fi păzită doar de femei, spunând că astfel evită ca imaginea ei să fie compromisă în vreun fel”, ar fi declarat pentru presa britanică un fost agent Scotland Yard.

Cu siguranță Charles s-a referit la zvonul conform căruia Lady Diana, prima lui soție, ar fi avut o aventură cu bodyguard-ul ei, Barry Mannakee. La rândul lui căsătorit, Barry ar fi fost mare iubire a Dianei, însă relația lor a fost imposibilă, iar prințesa a suferit mult din această cauză.

Kate alături de garda ei de corp, Emma Probert

Conform ziarelor de scandal, ar exista o înregistrare în care Lady Diana vorbește despre iubirea ei pentru bodyguard-ul Barry. Acesta ar fi fost concediat în momentul când Charles a aflat despre relația adulterină. Opt luni mai târziu, ofițerul ar fi murit într-un accident de motocicletă, despre care Diana considera că ar fi fost pus la cale de Servicile Secrete.

Cine este Emma Probert, garda de corp a lui Kate

Pentru a evita astfel de zvonuri, Charles a decis ca ducesa Catherine să fie păzită numai de femei. Sarcina i-a revenit ofițerului Emma Probert, în vârstă de 43 de ani, care asigură protecția lui Kate încă din 2010, când aceasta s-a logodit cu prințul William. Se pare că relația…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.