Tot ce trebuie să știi despre masajul facial

0

Sigur ai citit până acum în numeroase articole că masajul facial te ajută să ai un ten mai frumos și să previi apariția ridurilor. Dacă nu știi exact ce reprezintă și, mai ales, cum ar trebui făcut în confortul propriei locuințe, ți-am pregătit un mic ghid.

Ce este masajul facial și care sunt beneficiile lui?

Masajul facial nu este nimic complicat, ci, așa cum probabil ți-ai imaginat, este vorba despre câteva mișcări care ajută la o mai bună circulația a sângelui, acest lucru având numeroase beneficii, de la îndepărtarea tensiunii la prevenirea ridurilor.

Specialiștii sunt de părere că ar trebui să îți faci masaj facial de 2-3 ori pe săptămână și ar trebui să aplici mai întâi un ulei facial pentru mișcări mai ușoare.

Cum să îți faci singură masaj

Pentru a-ți face singură un masaj facial trebuie să folosești degetul mare și arătătorul pentru a apuca ușor sprâncenele din colțul interior spre cel exterior. Repetă această mișcare de cinci ori.

Apoi, folosind arătătorul și degetul mijlociu fă mișcări circulare la tâmple pentru a reduce tensiunea existentă. Folosindu-te de aceleași degete, întinde piele ochilor în jos, spre centrul feței și apoi din nou în sus, spre sprâncene, pentru a crea o mișcare circulară. Repetă și această procedură de cinci ori.

La final, folosindu-te de toate degetele masează de la tâmple în jos, pe lateralul feței, ajungând până la gât, pentru a îndepărta lichidele acumulate.

Ce mișcări sunt recomandate

Dacă ești presată de timp sau pur și simplu nu ai mereu dispoziția necesară pentru o întreagă oră de masaj, poți încerca aceste mișcări create special pentru fiecare zonă a feței.

– Pentru ochii umflați: Utilizând degetul inelar de la fiecare mână apasă ușor din conțul intern până la sprânceană și repetă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.