Tot ce trebuie să știi despre casa de modă Fenty, fondată de Rihanna

0

Întâi a colaborat cu brandurile River Island și Puma! Apoi și-a lansat propriile branduri de cosmetice și lenjerie intimă, Fenty Beauty și, respectiv, Fenty Savage.

Tot ce trebuie să știi despre casa de modă Fenty, fondată de Rihanna în colaborare cu LVMH

Acum, Rihanna face saltul către lumea modei odată cu fondarea brandului de lux Fenty, sub aripa conglomeratului de modă LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy).

Fenty este primul brand lansat de grupul LVMH de la fondarea casei Christian Lacroix din 1987. Iată tot ce trebuie să știi despre ultimul proiect al artistei!

Citește și: Rihanna, în primul cover digital pentru revista Times Style Magazine, pentru lansarea casei de modă Fenty

CÂND SE LANSEAZĂ PRIMA COLECȚIE?

Brandul de lux își va lansa prima colecție în Paris, într-un centru comercial temporar, pe 24 mai. Cinci zile mai târziu, pe 29 mai, colecția va fi disponibilă și online.

Pe contul personal de Instagram, artista a publicat și un teaser, alături de trei ținute aparținând viitoarei sale colecții.

 

View this post on Instagram

 

FENTY.com

A post shared by FEИTY (@fenty) on May 20, 2019 at 6:55am PDT

Imaginile surprind mult așteptatele articole vestimentare și accesorii create de artistă. Fotografiată de către T Magazine pentru prima copertă digitală a revistei, Rihanna este surprinsă în trei ansambluri diferite.

 Casa Fenty scrie istorie ca primul brand de lux fondat și deținut de o femeie de culoare.

CE MĂRTURISEȘTE ARTISTA DESPRE COLECȚIE?

„Ești negru oriunde mergi. Nu știu dacă e de bine sau de rău, dar eu mă iubesc așa cum sunt. Așa că îmi pare rău de cei cărora nu le place acest lucru. Asta vor vedea întâi de toate. Chiar înainte să-mi audă vocea.

Mai sunt și alți factori, însă. Sunt tânără. Sunt nouă în lumea modei. Sunt femeie. Nu-mi voi cere scuze pentru niciuna dintre aceste „caracteristici” și nici pentru opiniile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.