Topul celor mai bine cotate școli de modă din lume în 2018

0

Un nou an nu poate începe altfel decât cu noi rezoluții și planuri. Și pentru că ne dorim ca pasionații de modă să fie încurajați în permanență să urmeze această cale în toată însemnătatea ei, v-am întocmit un top al celor mai bine cotate școli de modă pe plan internațional.

Profesiile pe care le puteți alege în această industrie variază și se diversifică tot mai mult de la an la an. Cele mai căutate la momentul acesta sunt acelea de designer vestimentar, stilist sau consultant de imagine, personal shopper, dar și sub-artere precum blogger/ vlogger de fashion și așa mai departe.

Criteriile după care artiștii din domeniu se ghidează sunt posibilitățile financiare date de profesia respectivă, libertatea creativă sau pur și simplu pasiunea intensă pentru ramura respectivă.

Ce trebuie să știți este că oricare din școlile pe care urmează să le prezentăm presupun niște eforturi de relocare, integrare și desigur, financiare, întrucât taxele de școlarizare sunt destul de ridicate, iar la acestea se mai adaugă și costul traiului, să spunem așa. Merită? Noi spunem că da.

Industria modei este extrem de potentă, iar potențialul de evoluție și dezvoltare crește neîncetat.

Așadar, vă invităm să descoperiți un top realizat în 2018 care prezintă 25 dintre cele mai bine cotate școli de modă la nivel mondial. Vă sfătuim să intrați pe paginile fiecăreia dintre aceste instituții și să studiați, atât focusul principal al universității (poate fi un focus aparte pe design, ori fashion business, ori arte), cât și programa.

1. Central Saint Martins

London, England, United Kingdom

2. Parsons School of Design

New York, New York, USA

3. London College of Fashion

London, England, United Kingdom

4. Fashion Institute of Technology

New York, New York, USA

5. Royal Academy of Fine Arts Antwerp

Antwerp, Belgium

6. Polimoda

Florence, Italy

7. Thomas Jefferson…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.